Meest gestelde vragen!

Alles wat je wilt weten over MOVES! Zeeland.

Kan ik een proefles volgen bij dansschool MOVES! Zeeland?

Het is mogelijk een proefles te volgen. Een proefles kost € 5,00. Indien je binnen 1 maand na je proefles lid wordt, ontvang je de  € 5,00 retour. Meld je nu aan voor een proefles!

Hoe kan ik me inschrijven bij dansschool MOVES! Zeeland?

Inschrijven is het gehele jaar mogelijk. Na het volgen van een proefles ontvang je van ons informatie en een inschrijfformulier. Het inschrijfformulier dient volledig ingevuld en ondertekend ingeleverd te worden bij de dansschool.

Wat is een flexibel abonnement?

Een flexibel abonnement houdt in dat je bij je jaarabonnement 52 lessen krijgt en bij een half jaar 26 lessen. Dit is gebaseerd op 1 les per week. Je hebt dus een jaar (of half jaar) de tijd om de lessen op te maken. Als je met vakantie gaat, ben je de lessen dus niet kwijt, maar kan je de lessen inhalen.

Wat voor soort abonnementen zijn er?

Wij hanteren een flexibel half jaar basisabonnement of flexibel jaar basisabonnement.

Wat is een upgrade?

Een upgrade houdt in dat je extra les kan komen volgen. Stel dat je voortaan 2 lessen per week wilt volgen, dan is het mogelijk om je basis abonnement te upgraden naar een extra les. Voor de 2e les per week, betaal je € 6,00 per maand extra, naast je basisabonnement. Een upgrade is voor minimaal 2 maanden. Hierna kan je de upgrade per kalendermaand laten vervallen. Je houdt dan alleen nog je basis abonnement over (je kan upgraden tot 4 lessen per week, daarna wordt het onbeperkt).

Moet ik doorbetalen tijdens de schoolvakanties?

Onze tarieven zijn gebaseerd op een kalenderjaar en zijn inclusief vakanties- en feestdagen. Bij een basis jaarabonnement betaal je in 12 maandelijkse termijnen en bij een basis half jaarabonnement betaal je in 6 maandelijkse termijnen.

Wat is een introductiekaart?

Kinderen t/m 11 jaar kunnen éénmalig een introductiekaart aanschaffen om 10 lessen te volgen bij onze dansschool, zonder abonnementsverplichting. Ze kunnen dan elke les (gerelateerd naar leeftijd) volgen.

Ben je verplicht om een vaste les te volgen?

Nee. Je kan bij ons alle lessen volgen (gerelateerd naar je leeftijd). Je bent dus niet gebonden aan 1 les.

Als ik een les heb gemist kan ik deze dan inhalen?

Ja, want je hebt een half jaar of jaar de tijd om je lessen op te maken (afhankelijk van je abonnement).

Hebben jullie ook vrije training?

Ja. Op zaterdag van 12:30-15:00 uur kunnen leden van MOVES! Zeeland gratis komen trainen.

Ik wil graag dansen maar het is te duur, kan ik toch bij dansschool MOVES! Zeeland dansen?

Binnen de gemeente Goes en Middelburg wordt dansen op allerlei manieren gestimuleerd, ook als je wat minder te besteden hebt. Via het Jeugd Cultuurfonds of Stichting Leergeld kun je een korting of volledige vergoeding krijgen voor bijvoorbeeld danslessen bij dansschool MOVES! Zeeland. Kijk voor meer informatie op onze ‘tarieven-pagina’.

Kan ik altijd instromen?

Het lesprogramma van dansschool MOVES! Zeeland is zo opgezet dat het altijd mogelijk is om in te stromen dus meld je vandaag nog aan!

Treden jullie ook wel eens op?

Ja. 1x in de 2 jaar hebben wij een leerlingen voorstelling en daartussen treden wij op tijdens evenementen. Wil je meer optredens doen, meld je dan aan voor de audities van ons showteam MOVES!alot.

Wanneer is dansschool MOVES! Zeeland gesloten?

Wij zijn tijdens de schoolvakanties gesloten.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap beëindigen bij dansschool MOVES! Zeeland?

Als je niet langer ingeschreven wilt zijn bij dansschool MOVES! Zeeland kan je het lidmaatschap opzeggen. Opzegging geschiedt schriftelijk per aangetekende brief of per e-mail via info@moveszeeland.nl. Je ontvangt binnen 2 (werk)dagen schriftelijk bericht met de bevestiging van opzegging, met daarin de einddatum van het abonnement vermeld. Indien je geen bevestiging van opzegging heb ontvangen binnen 48 uur, dien je contact met ons op te nemen.