Over MOVES!

Dé Streetdance en Hiphop dansschool van Zeeland!

Het verhaal van Moves!

Dansschool MOVES! staat voor: de nieuwste moves, funky beats, ontwikkelen van talent, special events zoals workshops, een goede sfeer en natuurlijk een heleboel plezier.

Onze abonnementen zijn niet gekoppeld aan één specifieke les. Per week kan je kiezen welke les(sen) je wilt volgen.

MOVES! is gespecialiseerd in verschillende Urban dansstijlen, waardoor iedere danser de mogelijkheid krijgt zich gevarieerd te ontwikkelen.

De lessen worden gegeven door gediplomeerde docenten die over zeer veel kwaliteit beschikken en hebben lesgegeven in binnen- en buitenland.  Via workshops/trainingen/battles blijven zij ook altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de dansscene.

Van jong tot oud krijgt iedereen de mogelijkheid te dansen bij MOVES!, ook qua niveau is er voor iedereen het juiste aanbod.

Kortom, iedereen is welkom bij MOVES!

Proefles? Meld je aan!

MOVES! Zeeland

 • Onbeperkt dansen
 • Gediplomeerde docenten
 • Gespecialiseerd in verschillende Urban dansstijlen
 • Altijd de nieuwste moves, funky beats…
 • Iedereen is welkom bij MOVES!

Onze locatie

 • Goes
  Goes Stationsplein 15 - 4461 HP Goes

  MOVES! Goes is gevestigd ín het station van Goes.

Boekingen/Workshops

Onze docenten hebben veel ervaring met het geven en verzorgen van workshops bij diverse basis- en middelbare scholen en projecten. Onze workshops zijn zeer educatief, inspirerend en creatief ingedeeld. Een evenement, kinderfeestje, bedrijfsuitje of een buurtfeest behoren tot de mogelijkheden.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen: 0113-226481 of info@moveszeeland.nl

Kidsparty

Wil jij dit jaar een onvergetelijk verjaardagsfeest? Dat is mogelijk bij Dansschool MOVES! in Goes. Voor de sportievelingen hebben wij de ‘HipHop/Street/Breakdance Kidsparty’. Wij leren jou en je vrienden de nieuwste danspasjes en laten jullie helemaal uit je dak gaan op populaire muziek. En omdat JIJ jarig bent word je dubbel verwend, Dansschool MOVES! Zeeland heeft namelijk een kleine verrassing voor jou!

 • Leeftijd: vanaf 5 t/m 12 jaar (minimaal 8 kinderen)
 • Kosten: € 9,00 per persoon
 • Duur: ± 55 minuten dansen 
 • Tijdstip: Woensdag van 15:00-16:00u
  Reserveer door een e-mail te sturen naar info@moveszeeland.nl  of te bellen met 0113-226481.
 • Vermeld in deze e-mail hoeveel vrienden je mee wilt nemen, van welke muziek jij houdt en hoe oud jij en je vrienden zijn. Vergeet natuurlijk ook niet te vermelden op welke woensdag jij je feestje wilt geven.

Stageplek

Ben je op zoek naar een stageplek? Dan is dansschool MOVES! Zeeland de juiste plek voor jou! Wij zijn een erkend leerbedrijf voor Calibris en Ecabo. Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@moveszeeland.nl of via je eigen onderwijsinstelling

calibris   Ecabo

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar dansdocenten die les willen geven aan kinderen of volwassenen. Ook als je geen ervaring hebt binnen het lesgeven, maar wel graag wilt starten met lesgeven, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden diverse opleidingen aan voor beginnende lesgevers. Verder is er altijd plek voor goede, gemotiveerde docenten, die graag aan de slag willen gaan.

Denk jij in het bezit te zijn van voldoende creativiteit, wil jij graag jouw kennis aan een groep overbrengen en is het voor jou geen probleem om een les van begin tot einde educatief te vullen? Stuur dan direct een e-mail naar: info@moveszeeland.nl

Partners