Over MOVES!

Dé Streetdance en Hiphop dansschool van Zeeland!

Het verhaal van Moves!

Dansschool MOVES! staat voor: de nieuwste moves, funky beats, ontwikkelen van talent, special events zoals workshops, een goede sfeer en natuurlijk een heleboel plezier.

Dansschool MOVES! Zeeland is gevestigd in Goes, met een nevenvestiging in Middelburg.

MOVES! is gespecialiseerd in verschillende Urban dansstijlen, waardoor iedere danser de mogelijkheid krijgt zich gevarieerd te ontwikkelen.

De lessen worden gegeven door gediplomeerde docenten die over zeer veel kwaliteit beschikken en hebben lesgegeven in binnen- en buitenland.  Via workshops/trainingen/battles blijven zij ook altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de dansscene.

Van jong tot oud krijgt iedereen de mogelijkheid te dansen bij MOVES!, ook qua niveau is er voor iedereen het juiste aanbod.

Kortom, iedereen is welkom bij MOVES!

Proefles? Meld je aan!

MOVES! Zeeland

 • Gediplomeerde docenten
 • Gespecialiseerd in verschillende Urban dansstijlen
 • Altijd de nieuwste moves, funky beats…
 • Iedereen is welkom bij MOVES!

Onze locaties

 • Goes
  Goes Stationsplein 15 - 4461 HP Goes

  MOVES! Goes is gevestigd ín het station van Goes.

 • Middelburg
  Middelburg Johan van Reigersbergstraat 2 -4336 XA Middelburg

  MOVES! Middelburg is gevestigd in de Wijkcentrum Palet(gymzaal)

Showteams!

Demoteams zijn speciale groepen van getalenteerde dansers, wij hebben diverse teams, verschillend in leeftijd en niveau. Met de wedstrijdteams zijn wij al meerdere malen in de prijzen gevallen, waaronder Nederlands kampioen, Europees kampioen en Vice Wereldkampioen. Onze teams zijn te boeken voor diverse evenementen. Denk bijvoorbeeld aan de opening van een winkel, een optreden in een discotheek of dansers (freestyle) voor aankleding van uw evenement.

Boekingen/Workshops

Onze docenten hebben veel ervaring met het geven en verzorgen van workshops bij diverse basis- en middelbare scholen en projecten. Onze workshops zijn zeer educatief, inspirerend en creatief ingedeeld. Een evenement, kinderfeestje, bedrijfsuitje of een buurtfeest behoren tot de mogelijkheden.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen: 0113-226481 of info@moveszeeland.nl

Kidsparty

Wil jij dit jaar een onvergetelijk verjaardagsfeest? Dat is mogelijk bij Dansschool MOVES! in Goes. Voor de sportievelingen hebben wij de ‘HipHop/Street/Breakdance Kidsparty’. Wij leren jou en je vrienden de nieuwste danspasjes en laten jullie helemaal uit je dak gaan op populaire muziek. En omdat JIJ jarig bent word je dubbel verwend, Dansschool MOVES! Zeeland heeft namelijk een kleine verrassing voor jou!

 • Leeftijd: 5 t/m 10 jaar (minimaal 6 kinderen)
 • Kosten: € 8,00 per persoon
 • Duur: ± 45/55 minuten dansen 
 • Reserveer door een e-mail te sturen naar goes@moveszeeland.nl  of te bellen met 0113-226481.
 • Vermeld in deze e-mail hoeveel vrienden je mee wilt nemen, van welke muziek jij houdt, welke kledingmaat jij hebt en hoe oud jij en je vrienden zijn. Vergeet natuurlijk ook niet te vermelden welke dag jij je feestje wilt geven en hoe laat jullie aanwezig willen zijn.

Audities

Er zijn jaarlijkse audities, wil jij komend seizoen dansen in ons demoteam, showteam of bboy team? Hou jij van dansen en wil je in teamverband optreden,meedoen met Hiphop wedstrijden of shows, meld je aan via info@moveszeeland.nl voor meer informatie.

Stageplek

Ben je op zoek naar een stageplek? Dan is dansschool MOVES! Zeeland de juiste plek voor jou! Wij zijn een erkend leerbedrijf voor Calibris en Ecabo. Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@moveszeeland.nl of via je eigen onderwijsinstelling

calibris   Ecabo

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar dansdocenten die les willen geven aan kinderen of volwassenen. Ook als je geen ervaring hebt binnen het lesgeven, maar wel graag wilt starten met lesgeven, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden diverse opleidingen aan voor beginnende lesgevers. Verder is er altijd plek voor goede, gemotiveerde docenten, die graag aan de slag willen gaan.

Denk jij in het bezit te zijn van voldoende creativiteit, wil jij graag jouw kennis aan een groep overbrengen en is het voor jou geen probleem om een les van begin tot einde educatief te vullen? Stuur dan direct een e-mail naar: info@moveszeeland.nl

Partners